آخرین خبر

روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا

حجت اشرف‌زاده خواننده موسیقی ایرانی در چهارمین روز از برگزاری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر ضمن روایتی از دوران ابتلای خود به کرونا، قطعات عاشقانه و پرطرفدارش را برای مخاطبان اجرا کرد.

به گزارش آوای ایرانیان، حجت اشرف‌زاده خواننده موسیقی ایرانی در تازه‌ترین کنسرتی که شامگاه شنبه بیست وسوم بهمن ماه در قالب سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر پیش روی مخاطبان قرار گرفت، قطعاتی از آثار عاشقانه خود را برای طرفداران در تالار وحدت اجرا کرد.

در این کنسرت که به دلیل کیفیت نامطلوب صدابرداری سالن نسبت به دیگر کنسرت‌های این خواننده از شرایط کیفی پایین‌تری برخوردار بود، حجت اشرف‌زاده و گروهش تلاش کردند تا قطعاتی از آثار عاشقانه این هنرمند طی ماه‌های گذشته را برای مخاطبان اجرا کنند. آثاری که به دلیل دوری طولانی مدت این خواننده خوش صدا و محبوب اگرچه شرایط ناآماده ای را پیش روی این خواننده به لحاظ کیفی قرار داده بود، اما توانست مقدمه خوبی برای آغاز فصل تازه فعالیت‌های این خواننده بعد از ابتلا به کرونا را فراهم آورد؛ چارچوبی که اشرف‌زاده در کنسرت شب گذشته نیز به آن اشاره کرد.

روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا/ شبی که با عاشقانه‌ها گذشت

وی در ابتدای این برنامه که با استقبال تماشاگران (فراتر از ظرفیت ۳۰ درصدی مربوط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی) مواجه شده بود، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این کنسرت در چارچوب سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: عزیزانم به شب عاشقانه‌های حجت خوش آمدید. من حجت اشرف‌زاده برای سلامتی تک‌تک شما عزیزان خوشحالم و تلاش می‌کنم با توجه به توصیه‌های کارشناسان وزارت بهداشت که امشب در این سالن مستقر هستند، در یک برنامه یک ساعته با اجرای برخی از قطعات عاشقانه ای که از سوی دست‌اندرکاران جشنواره برای اجرای برنامه در نظر گرفته شده، امیدوارم شب خاطره انگیزی را برایتان رقم بزنم.

این خواننده با اشاره به روزهایی که درگیری بیماری کرونا بود، بیان کرد: می‌دانم در این دو سالی که از ماجرای شیوع بیماری کرونا می‌گذرد همه ما به نوعی درگیر این شرایط سخت و ناراحت کننده بودیم. من هم یک ماه درگیر این بیماری بودم اما تلاش کردم به واسطه حضور پرمهر شما برای بودن بجنگم. گرچه این جنگ برایم بسیار سخت بود اما تردید نکنید این انرژی و مهربانی شما بود که موجب شد حال من با شما عزیزان خوب شود.

روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا/ شبی که با عاشقانه‌ها گذشت

اشرف‌زاده در حین اجرای این کنسرت بود که قطعات «رفیق»، «زیبای منی»، «برف بی‌صدا»، «دورت بگردم»، «دلتنگ توام»، «کمان ابرو»، «باران ببارد»، «جان منی»، «از یادها رفته»، «ماه بی‌تکرار»، «بی‌خبر از تو»، «عاشق توام»، «مهدخت» و «ماه ماهی» را برای مخاطبان اجرا کرد. اجرایی که اگرچه به واسطه صدابرداری نامطلوب صدا و عدم آمادگی لازم توسط خواننده و گروه اجرایی آنچنان دربرگیرنده کیفیت مطلوبی نبود، اما موجب شد تا تماشاگران در اغلب زمان برگزاری کنسرت همراهان خوبی برای حجت اشرف زاده در اجرای قطعات باشند.

کیفیت نامطلوب صدابرداری سالن در حدی بود که قبل از اجرای یکی از قطعات، تماشاگری از روی صندلی بلند شد و از حجت اشرف زاده خواست تا نسبت به بالا بردن صدای میکروفن خواننده با صدابردار هماهنگی بیشتری داشته باشد تا صدای این خواننده بیشتر از سازها به گوش تماشاگر برسد.

روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا/ شبی که با عاشقانه‌ها گذشت

یکی دیگر از اتفاقات جالب کنسرت حجت اشرف زاده که با استقبال مخاطبان نیز مواجه شد، به اجرای یکی از قطعات باز می‌گردد که به دلیل ناهماهنگی که میان خواننده و نوازندگان ایجاد شد، حجت اشرف‌زاده خطاب به تماشاگران گفت: متاسفانه یک بخش از کوک صدا از دستم در رفت اما برای اینکه کم کاری نکنیم آن را دوباره می‌خوانم که خدایی نکرده شرمنده شما عزیزان نشوم.

حجت اشرف زاده خواننده، حمید اکبرزاده رهبر ارکستر و نوازنده پیانو، مجید مظاهری تنظیم کننده و نوازنده کمانچه، آراد یادگارفرد نوازنده گیتار الکتریک، آرش جامع نوازنده ویولن، حسین ملکی نوازنده گیتار الکتریک، رضا بنایی نیا نوازنده درامز، ایمان رضایی نوازنده گیتار بیس، محمد غریبی نوازنده ویولنسل، آراد یادگارفرد نوازنده گیتار، داود اریکه نوازنده ساکسیفون، امین نجف زاده نوازنده پرکاشن، سجاد سجادی مدیر برنامه و احمد پرنده مدیر اجرایی، گروه اجرایی کنسرت حجت اشرف زاده در چهارمین شب از برگزاری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر را تشکیل می‌دادند. این در حالی است که ارکستر یاد شده از معدود گروه‌های موسیقایی شرکت کننده در جشنواره بودند که حین اجرای برنامه ماسک روی صورت نداشتند.

روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا/ شبی که با عاشقانه‌ها گذشت

سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره است.

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روایت حجت اشرف‌زاده از جنگ با کرونا”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ویدئو

مشترک خبرنامه شوید

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود عضو خبرنامه شوید